Back to All Events

Workshop: Bouw een Balkonbar

  • Buurman Utrecht Vlampijpstraat 94 3534 AR Utrecht Nederland (map)
balkonbar.png

MAAK EEN BALKONBARRETJE

Geniet van de zon! Met dit balkonbarretje tover je je balkon railing om tot een bar, een goed vooruitzicht nu de zomer er aan komt!

Dit balkonbarretje is een klein ontwerp met groots resultaat. Vooral als je balkon niet zo ruim is, is een hangende bar aan de railing een goede oplossing. Met dit balkonbarretje maak je van elk balkon een plek voor gezelligheid. Nodig je vrienden uit, zet de drank koud en jij bent klaar voor de zomer!

De workshop is voor alle niveaus toegankelijk. Onder begeleiding maakt je jouw variant op ons balkonbarretje. Je gaat aan de slag met restmaterialen uit ons schap. In onze winkel vind je gebruikte materialen uit regio Rotterdam. Die verzamelen we samen met onze partners. In een paar uur tijd is je kluskennis opgefrist én ga je naar huis met een zelfgebouwde balkonbar!

Prijs: €40,- (inclusief materialen, koffie en thee.)
Tijd: 13:00 - 17:00

Tickets
Earlier Event: May 19
Workshop: Bouw een Moestuinbak
Later Event: July 13
Workshop: Bouw een Bankje