LOCATIE

De winkel en werkplaats van Buurman Utrecht is gevestigd in Het Hof van Cartesius, een groene werkplek en proeftuin voor de circulaire economie nabij station Zuilen. Wil je jouw teamuitje bij Buurman Utrecht combineren met een lunch, overleg of presentatie? Dat regelen we voor je! Het Hof van Cartesius heeft diverse vergader- en ontmoetingsruimtes beschikbaar, alsmede een circulaire cateraar Chin. Ned. Rest.

43828109_10217321961310535_891657849422217216_o.jpg
 

Neem contact met ons op!

Naam *
Naam
 

Rondleiding?

Je kunt ergens over lezen of praten, maar sommige dingen wil je gewoon zíen. Je kunt ergens over lezen of praten, maar sommige dingen wil je gewoon zíen. Het Hof van Cartesius geeft rondleidingen waarbij je ook een kijkje kan nemen in onze werkplaats.  Stuur hiervoor een mailtje naar info [at] hofvancartesius.nl.

 

CONTACT

Buurman Utrecht
Vlampijpstraat 94
3734 AR Utrecht

T: +31 6 17 64 83 96
E: utrecht [at] buurman.in

De winkel van Buurman Utrecht is geopend op woensdag - zaterdag van 10:00 - 18:00 uur.


ROUTE EN PARKEREN

OPENBAAR VERVOER
Gesitueerd ten zuiden van treinstation Utrecht Zuilen
TE FIETS/ VOET
Vlampijpstraat 94, Utrecht
AUTO
Gratis parkeren is mogelijk op de parkeerplaatsen aan de straatkant.


Materiaal aanbieden?

Dat kan! Soms heb je waardevolle spullen of ruw materiaal dat voor jou zijn functie heeft verloren. Als het om kwalitatief materiaal gaat in een wat grotere hoeveelheid, kunnen wij het wellicht een tweede leven geven via onze winkel. Een duurzaam alternatief voor weggooien. Denk je dat jouw items goed in onze winkel passen, neem contact op.

Materiaal voorleggen? Mail of app een foto naar remy [at] buurman.in of 06 40 58 89 29


Stage lopen bij Buurman?

Geloof jij net als Buurman in hergebruik en ben je ook nog eens op zoek naar een stage? Bij Buurman hebben we elk kwartaal weer ruimte voor diverse soorten stages.

WERKPLAATS STAGE
Ben jij creatief, heb je verstand van materialen en kun je met gereedschappen omgaan? Dan is een stage in onze werkplaats misschien wel iets voor jou!

WINKEL STAGE
Is retail jouw vak, verlaten jouw klanten altijd vrolijk de winkel en geef je graag (interieur)advies? Misschien is een stage in onze winkel wel iets voor jou!

OPEN SOLLICITATIE
Zie jij jezelf stage lopen bij Buurman en denk je dat je met jouw achtergrond je stage een goede invulling zou kunnen geven bij Buurman, neem dan contact op met bianca [at] buurman.in en we denken graag met je mee over de mogelijkheden!

RW20180927_HVC_009.jpg