Partners

IMG_1049.JPG
 
Beelen Next Colour.png
GU_logo_rood_rgb.jpg
volker wessels.png
wits logo.png
buijs glas.png
GBM met slogan.JPG
bam logo.jpg
 

Buurman heeft twee volwaardige locaties met winkel & werkplaats. Deze bevinden zich in Rotterdam en Utrecht. Verder heeft Buurman een samenwerking met kringloopwinkel Rataplan. Op het moment zijn er vijf Rataplan-vestigingen in Noord- en Zuid-Holland waarin Buurman een shop-in-shop heeft. In zowel Gemeente Rotterdam als Gemeente Utrecht lopen er samenwerkingen met de afvalscheidingsstations van de steden.

Ons eerste filiaal bevindt zich sinds 2014 in de Keilewerf, een creatieve broedplaats voor makers. Het tweede filiaal bevindt zich in Het Hof van Cartesius in Utrecht. Vanaf 1 juli 2019 kun je terecht in de spiksplinternieuwe winkel en werkplaats, natuurlijk circulair gebouwd.


Buurman Utrecht werkt samen met de volgende lokale Utrechtse partijen om materialen te redden van de afvalberg en een tweede leven te geven:

GebruikteBouwmaterialen.com, Beelen Next, Gemeente Utrecht (Afvalscheidingstation Tractieweg), Buijs Glas, Volker Wessels Bouwhub, Centraal Museum, BAM en Wits Vastgoedonderhoud.

 In de transitie naar een circulaire economie is het van belang dat succesvolle initiatieven op kunnen schalen. De start van Buurman Utrecht wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Doen en de deelname van Buurman Utrecht in het samenwerkingsconsortium EFRO – Kansen voor West – Werkspoorkwartier Creatief en Circulair Maakgebied.

 
 
cid2034_Circulair Ondernemen NL.jpg
efro-eu.jpg
centraal+museum.jpg