teambuilding-bouwhetzelf.jpg
teambuilding-bouwhetzelf2.JPG

WORKSHOP

BOUW HET ZELF

Samen iets maken voor op kantoor of mee naar huis? Deze workshop geeft je alle vrijheid om zelf te bedenken wat jullie gaan bouwen. Creativiteit, vaardigheid en samenwerken zijn de basis voor een gaaf resultaat!

Een plantenbak, krukje, koffietafel, boekenrek of loungestoel - je kan het zo gek niet verzinnen of je kunt het zelf maken! In kleine groepjes gaan jullie aan de slag met het ontwerp. We beginnen met een creatieve brainstorm sessie om alle ideeën te verzamelen. Geen inspiratie? Geen nood, er zijn een allerlei voorbeelden en handleidingen aanwezig.

Er kan gebruik worden gemaakt van alle materialen en gereedschappen in Buurman werkplaats. De begeleider is er om te helpen de ideeën tot uitvoerbare producten te verwezenlijken, zodat jullie aan het einde van de dag naar huis gaan met mooie zelfgebouwde objecten!

Duur: 2,5 - 3 uur

Prijs (incl. koffie/thee, excl. btw):
5 - 10 personen: €55 p.p.
11 - 20 personen: €50 p.p.
21 - 30 personen: €45 p.p.
> 30 personen: offerte op maat

De teambuilding workshops van Buurman zijn geschikt voor groepen van 5 tot 30 personen. Ben je met een grotere groep? Mail ons dan voor een bedrijfsuitje op maat i.s.m. andere creatieve bedrijven bij Het Hof van Cartesius.

Reserveren 
Mail naar simone [at] buurman.in

Zie hier onze voorwaarden.