TEAMBUILDING & GROEPSACTIVITEITEN


Home5_1200x450.jpg

Klussen is leuk en als groep klussen is nog leuker. Je helpt elkaar, leert van elkaar en het is gezellig. Je bent samen, maar je dóet ook wat.

mailTijdens het klussen loop je altijd wel tegen wat uitdagingen aan, dan zoek je samen naar een oplossing. Constructief timmeren noemen wij dat. Een perfecte manier om op speelse wijze aan teambuilding te doen. Bouwen bij Buurman Utrecht is samenwerken met je vertrouwde team in een verrassende setting. Je bent doelgericht en creatief aan het werk.

We stellen we de werkplaats graag open voor groepsactiviteiten: bedrijfsuitjes, workshops op maat, masterclasses en inspiratiedagen. Er is veel mogelijk en we denken graag met je mee.
Meer weten? Stuur ons een mail.

Kom bouwen met vrienden, familie of collega’s!


AANBOD TEAMBUILDING

IMG_2933.jpg

Material Driven Design

Out of the box denken met een focus op duurzaamheid en circulaire economie. Tijdens deze workshop draait het allemaal om maken met restmaterialen.

WhatsApp Image 2019-01-13 at 11.24.04.jpeg

Bouw het zelf

Deze workshop geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wat jullie gaan bouwen. Wordt het een plantenbak, koffietafel of loungebank? Wij helpen jullie bouwdroom uit te voeren!

IMG_3012.JPG

Geometrische wall art

Tijdens deze workshop maak je met afvalhout een waar kunstwerk! Samen één groot kunstwerk voor aan de muur maken? Het kan allemaal!


OP LOCATIE

Alles wat we in onze werkplaats aanbieden is ook mogelijk op andere locaties. Organiseer je een evenement of heb je een geschikte ruimte om een activiteit te organiseren, dan komt Buurman Utrecht gewoon naar je toe! Eerder boden wij kinderactiviteiten en teambuilding aan op locatie, ook denken we graag mee over een actieve invulling bij uw evenement, of dit nu voor kinderen, jongeren of volwassenen is.

Meer informatie of een vraag voorleggen? Stuur ons een mail!