Back to All Events

Cursus: Meubelmaken Niveau 1


  • Buurman Utrecht Vlampijpstraat 84 Utrecht Nederland (map)

MEUBELMAKEN NIVEAU 1

AVONDCURSUS

Dit is de ideale instapcursus voor iedereen die graag wil leren doe-het-zelven. Tijdens de cursus gaan we aan de slag met het maken van een klein kastje.

Hoe groeit een boom? Wat is het verschil tussen mdf en multiplex? Tussen torx en kruiskop? En welke machine gebruik je waarvoor? In 4 avondlessen leer je wat voor soorten hout er zijn, hoe je die bewerkt, welke materialen waarvoor worden gebruikt en hoe je verbindingen maakt. Het kastje is zo ontworpen dat alle basistechnieken aan bod komen, van maatvoeren en zagen tot schuren.

Bij Buurman staat hergebruik centraal. Tijdens de cursus werk je dus met verschillende soorten (rest)materiaal en laten we zien hoe je je kan laten inspireren door wat er is.

Gereedschappen: o.a. accu/boormachines, invalzaag, afkortzaag
Duur: 4 x 19:00 - 21:30
Deelnemers: max. 6 cursisten
Kosten: €295, inclusief materiaal

Tickets voor deze cursus zijn gebonden aan vaste tijden op gegeven cursusavonden. Als blijkt dat tijdens het volgen van de cursus je toch meer tijd nodig hebt of niet bij alle avonden bij kan zijn, overleg dan met je cursusdocent of zelfstandig inhalen door een werkplaats te huren een mogelijkheid is. Aan het huren van de werkplaats zijn kosten verbonden.

Op deze cursus zijn onze voorwaarden van toepassing.

Tickets
Earlier Event: May 27
Bouw een Opbergkist
Later Event: May 31
Cursus: Meubelmaken Niveau 1