Back to All Events

Workshop: Bouw een Bankje <VOL>

  • Buurman Utrecht Vlampijpstraat 84B Utrecht (map)

Een eenvoudig bankje met een grappig ontwerp, daar heb je wel een plek voor toch? Leuk voor in de tuin, een handig gangmeubel of maak er een koffiestek van naast je voordeur!

Tijdens deze workshop maak je je eigen bankje met hout uit onze schappen. Er is een basis ontwerp maar variëren is mogelijk. Maak je hem van planken of van plaatmateriaal? Komt hij buiten of binnen? Hoe diep en hoe lang je hem maakt bepaal je zelf, maar hij wordt maximaal 45cm diep en 150cm lang (zorg je dat ie nog in de achterbak past?)

Je zoekt je materiaal uit in onze winkel - allemaal mooie stukken resthout uit Utrecht - en de workshop begeleider helpt je op weg met je ontwerp. Met afkortzaag, boormachines en schuurmachines ga je vervolgens onder begeleiding aan de slag in onze werkplaats. Geen ervaring? Geen nood, de workshop is geschikt voor alle niveaus. Het ontwerp en begeleiding worden aangepast aan jouw niveau.

Wil je met zijn tweeën komen en samen aan één product bouwen? Dat kan.

Wil je met zijn tweeën komen en samen aan één product bouwen? Koop dan een 2 persoon ticket. De tweede persoon betaalt dan 50% van de prijs van de workshop.

Duur: 10:30 – 16:30 (neem je eigen lunch mee)
Prijs:
€105* (incl materiaal, begeleiding en koffie/thee)
*Basis materiaal vurenhout is inbegrepen. Wil je ander hout gebruiken, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs

Op deze workshop zijn onze Voorwaarden van toepassing.