Back to All Events

Bouw een Geometric Shelve

  • Buurman Utrecht Vlampijpstraat 84B Utrecht Nederland (map)

Geef je interieur een upgrade met een toffe zelfgemaakte geometric shelve!

Tijdens deze workshop maak je in een paar uur tijd een tof item voor aan je muur. We hebben een basisontwerp voor je uitgedacht maar enige variatie is wel mogelijk. Je mag kiezen uit 1 type vorm (driehoek, hexagon of vierkant) en we maken een formatie van maximaal 3 van dit type vormen aan elkaar. 

Je begint de workshop met het tekenen van jouw gewenste geometric shelve en het kiezen van je materiaal. Wij zorgen voor een ruime keuze aan stroken plaatmateriaal. De workshopbegeleider helpt je op weg met je ontwerp en legt uit met welke gereedschappen er gewerkt zal worden. De afkortzaag, boormachine en eventueel invalzaag worden onder begeleiding gebruikt.

Geen ervaring? Geen nood, de workshop is geschikt voor alle niveaus. Let er bij deze workshop echter wel op dat het maken van geometric shelves een nauwkeurig werk is. Bij twijfel geef het aan tijdens de workshop zodat het ontwerp en de begeleiding kunnen worden aangepast op jouw niveau. Zo ga je aan het einde van de dag zeker naar huis met een gaaf product! 

Wil je met zijn tweeën komen en samen aan één product bouwen? Koop dan een combi-ticket. De tweede persoon betaalt dan 50% van de prijs van de workshop.

Duur: 11:00u - 15:00u
Niveau: gemiddeld en gevorderd (het maken van deze shelves is een secuur werk!)
Prijs: €65 (inclusief materiaal*, koffie en thee)

*Deze workshop gaat uit van het gebruik van stroken plaatmateriaal. Wil je vurenhout of andere houtsoorten gebruiken, zoals bijvoorbeeld eiken planken, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs.

Op deze workshop zijn onze voorwaarden van toepassing.

Tickets